Gezond plantaardig eten? Dit boek is de handleiding voor het maken van lekkere maaltijden boordevol groenten. De recepten zijn snel en eenvoudig te bereiden. Bij elk recept worden tips en variaties voor seizoensgroenten gegeven. Daarnaast zijn heel veel basisrecepten, zoals het maken van plantaardige burgers en spreads, helder opgeknipt in duidelijke stappen. Zo zie je dat er eindeloos veel mogelijkheden en combinaties zijn en kun je zelf de lekkerste creaties maken. Je hebt geen vlees nodig voor een complete en heerlijke maaltijd, dat is wat Lots of Vega jou laat zien. Koken met groenten uit de moestuin is Lotte Vermeer met de paplepel ingegoten. Na een studie gezondheidswetenschappen en acht jaar gewerkt te hebben als organisatieadviseur in de gezondheidszorg, viel haar oog op de vegetarische koksopleiding VIP Health & Nutrition. Zij wilde wel eens iets anders, en besloot het te proberen. Het bleek geweldig: werken met haar handen en het creëren van de lekkerste gerechten met groenten, granen en peulvruchten. En zo ontstond haar missie: mensen weer in contact brengen met wat écht eten is. Lotte is werkzaam als kok, receptontwikkelaar en plantaardig inspirator. In 2021 won ze New Generation Plant-Based Chef verkiezing.
Verkrijgbaar vanaf 25-5-2022