About

10 september 2010 beginnen Floortje Dessing en Guido Keff, Keff & Dessing Publishing. Een uitgeverij met “een duurzame invalshoek” en een andere manier van werken.

Het eerste boek “365 dagen onderweg” (het derde boek van Floortje Dessing), was niet lang daarna een feit. Een heel bijzonder boek, met een cover gedrukt op papier van de olifantenmest vezels. 365 dagen onderweg is een bestseller en is onderscheiden met een lintje van de boekverkoper 2011.

Het tweede boek van ‘Keff & Dessing ‘What we Wear’ valt wederom in de prijzen. Vervolgens komt “De Groene Garde” een uniek kookboek, begin 2012 uit. Boek vier, een wat vreemde stap “Voetbalmoeders” geeft aan dat je altijd moet doen waar je hart ligt en bij je leest moet blijven, actie, reactie, verkeerde keuzes, fantastisch leerproces.

Begin 2013 is “Dansen op een zijden draad” uitgekomen, geschreven door Nicky Westerhof, een dramatisch mooi boek. Eind 2013 rolt boek 6 van de pers, Let’s Talk About… door Nicolette Kluijver. Niets verhullend en educatief. De eerste maand van 2014 is de “Reisgids voor de Frontlijn” een feit, van Arnold Karskens. Het overlevinghandboek voor de avontuurlijke reiziger, hulpverlener, oorlogsjounalist, zakenman & pensionado met lef.

Keff & Dessing werkt samen met Prometheus, Meulenhoff Boekerij en uitgeverij Brandt.

Keff en Dessing - Keff & Dessing Publishing
Scroll naar boven